DERMALNI FILERI- HIJALURONSKI FILERI

Hijaluronskim filerima najčešće se popunjavanju već formirane bore u cilju pomlađivanja.
Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana.
Nedostatak filera je potreban postupak ponavljanja.
Fileri se koriste po principu manje je više!

Najnoviji eDermastamp!

eDermastamp je električna inačica originalnog i višestruko nagrađivanog Medicinskog dermarollera koji je izrađen prema najvišim standardima njemačke tehnologije. Učinci dermarollera i eDermastampa su identični,međutim prednost eDermastampa je da tijekom tretmana možete regulirati duljinu iglica i na taj način tretirati sve regije na licu, uključujući i nježnu i tanku kožu kapaka. I jedan i drugi, finim, sitnim iglicama u srednjem sloju kože izazivaju mikrooštećenja koja potiču na sintezu kolagenskih i elastinskih vlakana ( zbog čega se postupak još naziva kolagen indukcijska terapija) te stvaranja novih krvnih žila, čime se poboljšava prokrvljenost tkiva.

Budući da se tijekom tretmana u koži otvori tisuće sitnih kanalića, višestruko se pospješuje transdermalna apsorpcija, te je ovisno o terapeutskom cilju idealno tijekom tretmana nanijeti na kožu visoko koncentrirane aktivne sastojke u obliku različitih mezoterapijskih koktela ili kombinirati s PRP ( platelet rich plasma- plazma bogata trombocitima). Indikacije za primjenu su: pliće i dublje bore, akne, ožiljci od akne, postop. ožiljci, strije, hiperpigmentacije, opuštena i beživotna koža, kao i prevencija prijevremenog starenja.

Za optimalne rezultate preporučuje se učiniti 3 tretmana s razmakom od 6-8 tjedana, a kod dubljih ožiljaka od akne biti će potrebno i više.

KEMIJSKI PILINZI

To je medicinski postupak kojim uklanjamo površinski sloj kože nakon čega dolazi do pokretanja mehanizma cijeljenja, a potom do poboljšanja izgleda kože u smislu svježijeg izgleda, smanjivanja pojave upalnih promjena kod akne ( kemijski piling. ima sebostatski učinak i sužava pore), manje izraženosti finih bora, ispravljanja neujednačenosti pigmentacija i nepravilnosti na koži. Ovisno o dubini prodiranja u kožu, dijele se na površinske, srednje duboke i duboke.

Enerepeel je inovativan piling s patentiranom formulom koja omogućava veću efikasnost uz manje nuspojava. Ta prednost iskorištena je za razvoj široke palete od 12 proizvoda od različitih kiselina i njihovih kombinacija, tako da je moguć individualiziran pristup za različite kožne bolesti i kožne promjene. Enerpeel proizvodi nude cijeli spektar pilinga na bazi organskih kiselina (piruvična, mandelična, salicilna, mliječna, trikloroctena, kojična te glikolna) kojima možemo tretirati kožu lica, vrata, dekoltea i šaka. Navedeni preparati djeluju na staničnoj razini i povećavaju stvaranje elastina i kolagena, tako da obnovljena koža zbog svoje elastičnosti i tonusa ima mladenački, zdraviji izgled. Ovisno o tipu pilinga te tipu kože, pilinzi se mogu primjenjivati svakih 15 ak dana.

POMLAĐIVANJE MATIČNIM STANICAMA

PRP ( Platelet Rich Plasma – plazma bogata trombocitima) je revolucionarna metoda pomlađivanja matičnim stanicama, odnosno poznatija kao tretman pomlađivanja vlastitom krvlju. To je terapija koja ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože.

Matične stanice pomažu stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnovu i poboljšanje oštećene kože, te usporavaju i umanjuju znakove starenja, a rezultat je mekša, elastičnija i vidljivo mlađa koža. Radi se o prirodnoj, bikompatibilnoj metodi kod koje nema rizika od intolerancije, alergija i ostalih imunoloških rekcija.

Postupak započinje uzimanjem krvi, potom se u specijalnim epruvetama i uređajima za centrifugiranje odvajaju dijelovi krvi, a frakcija trombocita se značajno koncentrira, 3 do 5 puta, te se potom mikroinjekcijama ubrizgava u kožu. Potpuno prirodno, bez ikakvih sintetskih dodataka, vaša koža postaje svježija i voluminoznija.