Nježna, glatka i podatna koža je najpoželjniji modni dodatak bez obzira na godišnje doba.Priuštite sebi tretman kakav zaslužujete i riješite se neželjenih dlačica.

Laserska epilacija je najbrža i najučinkovitija metoda uklanjanja neželjenih dlačica sa lica ili tijela i namjenjena je svima onima koji imaju problema s uraslim dlačicama ili su umorni od svakodnevnih načina depilacije.

Novi diodni laser Mediostar next (njemačke tvrtke Asclepion), koji je postao zlatni standard u laserkoj epilaciji, savršen je izbor za sve one kojima je glatka i nježna koža prioritet. Laser djeluje na način da se laserski snop usmjerava na kožu te se apsorbira u pigment folikula dlake. Svjetlosna energija se u koži pretvara u toplinu koja trajno uklanja folikul dlake. Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za lasersku zraku, te je za idealne rezultate postupak potrebno ponavljati u više navrata. Proječno je potrebno pet do šest tretmana (ovisno o području koje se tretira).

Ovim laserom nove generacije, moguće je tretirati dlake i kod osoba tamnije puti, dok se najbolji rezultati postižu kod osoba s tamnijom dlakom i svjetlijom puti. Tretman je na većini područja gotovo bezbolan, a u nekim područjima možete osjećati samo blago peckanje. Laserom se mogu tretirati sva područja lica i tijela, osim područja oko očiju.

Tretman laserom je medicinski, neinvazivan i najučinkovitiji postupak uklanjanja dlačica!!!